Gorbis ShoreEx department

Je vodeća turistička Agencija koja pruža usluge za putničke brodove u lukama Crne Gore. Pružamo Vam obilazak primorskih gradova, prirodne ljepote, slikovitih mijesta. Postoji različiti vid izleta za odabir i zasigurno će biti više od jednog da odaberete. Kreirali smo nase izlete da vam pruze sto vise licnog i udobnog iskustva. Sve izlete vode kompetentni, profesionalni turistički vodiči koji nude poseban uvid u istoriju, kulturu, floru i faunu i folklor. Naš dizajner je kreirao posebno interesantne programe i savršen su mix stvari koje možete uživati u Crnogorskim lukama. Obezbjedićemo Vam kompletnu uslugu,odlične reputacije, koju je Gorbis ShoreEx zadobio među partnerima – turoperaterima kroz čitav svijet.

U Crnogorskim lukama, mi obezbjeđujemo: Izlete, posebne programe i privatne aranžmane.GORBIS Shipping department

Je organizovan u cilju obezbjeđivanja lučkih usluga kruzerima. Rukovodi poslom iz glavne kancelarije u Herceg Novom u svim većim lukama u Crnoj Gori. Posvećeni tim profesionalaca sa širokim spektrom znanja u industriji i obučeno osoblje garantuju Vam najefikasniju moguću uslugu na tržištu.
Usluge :
Potpuna agencijska usluga brodovima, precizna procijena dnevnih troškova, pozicija i rezervacije usidrenja, Unutrašnja & Spoljašnja dozvola plovilima (brodovima), Promijena posade-sređivanje viza i hotelskog smještaja za dolazeću i odlazecu posadu/ putnike,gotovinski avansi za Master, Isporuka brodskih potrebština/prodavnica – Medicinska njega