Ekskurzije
Zajedno sa agencijom GORBIS učinite svoj odmor nezaboravnim, posjećujući najljepše i najinteresantnije djelove Crne Gore. Izleti koje smo pripremili za Vas odnose se za polaske sa Hercegnovske, Budvanske i Ulcinjske rivijere.

Montenegro tura
Upoznajte istoriju i prirodne ljepote Crne Gore, posjetite grad-muzej Cetinje, uživajte u pogledu na Bokokotorski zaliv koji će Vas ostaviti bez daha.

Skadarsko jezero
Posjetite Skadarsko jezero, mirnu oazu samo remeti pjevanje ptica. Upoznajte netaknutu prirodu.

Manastir Ostrog
U samom vrhu strme planinske litice, često zaklonjen oblacima i maglom, nalazi se Manastir Ostrog, do kojeg se dolazi uskim i krivudavim putem. Otkrijte zašto se čini nestvarnim, kao da nije napravljen od strane ljudi.

Kotor i Bokokotorski zaliv
Nigdje priroda nije dala tako neobičan spoj plavog mora, bogate mediteranske flore i strmih planinskih lanaca u pozadini.

Rafting rijekom Tarom
Za sve koji traže avanturu i uzbudljiv kontakt sa prirodom. Otkrijte kako izgleda izlazak Sunca u kanjonu Tare - Suzi Evrope.

Dubrovnik
Uživajte u lakoj šetnji gradom sa hiljadu spomenika.

Fish Picnic
Za one koji vole more, sunčanje, kupanje, pjesmu i opuštajuću atmosferu.

Izlet u selo
Upoznajte crnogorsko gostoprimstvo i autentičan ambijent.

Rijeka Tara i Durmitor
U šetnji stazom oko Crnog jezera otkrijte novi svijet netaknute prirode. Svijet koji je ostao netaknut vijekovima. Osjetite prirodu. Uživajte u prelijepom pogledu sa mosta na Đurdjevića Tari. Osjetite moć rijeke koja je napravila drugi najdublji kanjon na svijetu.

OFF ROAD Tour
Za one koji traže avanturu, postoji mogućnost rezervacije atraktivnih programa vožnje džipa. Otkrijte zadovoljstvo otkrivanja divlje ljepote.

Mostar
Posjetite grad koji predstavlja neraskidivu vezu različitih kultura, egzotičnog Orienta i zapadnih civilizacija.

Avantura u Albaniji
Koliko je ljudi posjetilo Albaniju, da li znate? Budite jedan od prvih turista koji će posjetiti ovu sjajnu zemlju.