Izabrana ponuda

Informacije o ponudi: Hotel Ostrvo Mamula

HOTEL OKRUŽEN MOREM, SA VAMA U SREDIŠTU. 

SMJEŠTEN U BOKOKOTORSKOM ZALIVU U CRNOJ GORI, UNESCOVA SVJETSKA BAŠTINA NA JADRANSKOM MORU, OSTRVO MAMULA JE PAŽLJIVO OBNOVLJENA TVRĐAVA IZ 19. VIJEKA.

KORAK U NOVI SVIJET

Riječ ‘jedinstven’ se često prekomjerno koristi. Međutim, to je najbolji način da se opiše ostrvo Mamula. Hotel koji je jedinstven po svojoj priči, pristupu, okruženju i duhu.

ODMOR

Na Mamuli postoji mir i tišina. Pronađite mir i tišinu koja vam je potrebna za osvježenje i resetovanje. Bilo da ste u svojoj sobi, u našem spa centru, ili provodite dan pored bazena ili mora.

AKTIVIRAJTE SE

Na Mamuli imamo srce za zabavu i glavu za wellness. Dođite da slavite ili da razmišljate. Probajte radionicu ili pohađajte čas. Sipajte tekilu ili kurkumu. Izbor nije binaran. Ali izbor je uvijek vaš.

UŽIVAJTE

Uživajte u jednostavnim životnim zadovoljstvima… Hrana, piće, vidici, zvuci, razgovori. Ovdje imate vremena da radite što želite, kada želite. Gdje je ‘još jedno piće?’ vaša najlakša odluka dana. A ‘plaža ili bazen?’ je vaša najteža.

OTKRIJTE

Mamula je inspirisana globalnim iskustvima, ali ukorijenjena u lokalnoj baštini. Možete upoznati lokalne umjetnike, uživati u lokalnoj hrani i prihvatiti lokalnu kulturu.

Probajte nove aktivnosti, naučite nešto drugačije i istražite crnogorski život.

POTREBNO JE OSTRVO DA BI SE OVAKO DOBRO OSJEĆALI

Za više informacija posjetite:

https://www.mamulaisland.com/en/